opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Gold Collagen

Filters
€ 36
€ 37
Merken
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Het geheim voor een gezonde huid in een krachtig drankje. Gold Collagen® is een vloeibaar beauty voedingssupplement voor een jongere en gezonde huid, haar en nagels. De actieve ingrediënten werken van binnenuit, elke dag opnieuw. Voordelen Gold Collagen: een unieke mix van ingrediënten in een klein flesje...

  • Zichtbaar jongere huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes
  • Betere huidelasticiteit en -hydratatie
  • Gezond haar en gezonde nagels  

Wat is collageen

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden. Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid (door speciale cellen: ‘fibroblasten’) en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid.

Hoe werken onze collageen drankjes

Gold Collagen® is een vloeibaar beauty voedingssupplement. Het is een nieuwe generatie huidverzorging die een unieke mix bevat van actieve ingrediënten zoals gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur (beide gekend voor hun anti-ageing werking). De geavanceerde Gold Collagen formule is speciaal ontwikkeld om een gezonde huid, haar en nagels te bevorderen. Dat kan door de natuurlijke collageen aanmaak te stimuleren, en de huidhydratatie en -elasticiteit te verhogen. Onze supplementen kunnen meteen uit het flesje gedronken worden en hebben een aangename perziksmaak. Bovendien zijn ze eenvoudiger in te nemen dan tabletten of poeder met collageen en kunnen ze tot 20 keer beter geabsorbeerd worden in ons lichaam. Het hoofdingrediënt, gehydrolyseerd collageen, blijft intact tijdens de spijsvertering en wordt opgenomen in de dunne darm. Via de bloedbaan bereikt het de fibroblasten en chondrocyten (in de diepste huidlagen en spieren), waarna zij gestimuleerd worden om meer collageen, elastine en waterhoudend hyaluronzuur te maken. Die zijn essentieel voor een gezonde huid en soepele spieren.