opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

VICHY MINERAL 89

Vichy Mineral 89 75ml

Artikelnr: 2551418
VICHY
31,00
26,00
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vichy Mineral 89 

89%  Vichy thermaal bron water + hyaluronzuur
Een unieke combinatie van Mineraliserend Thermaal water van Vichy, voor het eerst in een concentratie van 89%, en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong in één formule.
Minéral 89 versterkt de huidbarrièrefunctie om de huid dag na dag sterker te maken tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Elke dag weer is de huid gehydrateerd, veerkrachtig, stralend en krijgt het een "boost".

Een minerale formule met 11 ingrediënten.
Bevat geen parfum, siliconen of ethanol.

De Vichy-labaratoria leverden een technisch hoogstandje door een concentratie van 89% mineraliserend water te combineren met een hoge concentratie hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong en 9 andere ingrediënten in deze formule.

Minéral 89 is geschikt voor alle huidtypes en versterkt de huidbarrière tegen externe en interne agressies. Het vormt de eerste stap in elke verzorgingsroutine voor wie in een stedelijke omgeving leeft.
Stap 1: reinigen, Stap 2: Mineral 89, Stap 3: verzorging (alle gezichtsverzorging van Vichy), Stap 4: Pureté Thermale 3-in-1 reiniging, alle gezichtsverzorging.
Minéral 89 is een nieuwe stap in de verzorgingsroutine en kan gebruikt worden na het reinigen van de huid en vóór  het aanbrengen van een serum  en/of dagcrème. Breng na de reiniging 2 pompjes Minéral 89 aan op het gezicht.

 

 

Waarderingen (0)
Vichy Mineral 89 75ml heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken.

Alternatieve artikelen: Vichy Mineral 89 75ml

Menu