opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

La Roche-Posay Redermic Retinol

la_roche_posay_redermic_retinol_mijnhuidonline_category

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie La Roche-Posay

3 Artikelen

La Roche-Posay Redermic Retinol

La Roche-Posay Redermic Retinol biedt een doeltreffende oplossing voor het verminderen van fijne lijnen en het bevorderen van een jeugdige uitstraling. De formules zijn verrijkt met retinol, een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-aging eigenschappen.

La Roche-Posay Redermic Retinol Dagcrème

De Redermic Retinol Dagcrème is ontworpen om dagelijks te gebruiken en biedt een intensieve behandeling om fijne lijnen te verminderen en de huid te verstevigen. Deze crème hydrateert en beschermt, waardoor de huid er stralend en jeugdig uitziet.

La Roche-Posay Redermic Retinol Oogcrème

De Redermic Retinol Oogcrème is speciaal samengesteld voor de delicate huid rondom de ogen. Deze crème richt zich op fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen, waardoor de ogen er helder en verfrist uitzien.

La Roche-Posay Redermic Retinol B3 Serum

Het Redermic Retinol B3 Serum combineert retinol met vitamine B3 (niacinamide) om de huidtextuur te verbeteren, fijne lijnen te verminderen en de huid te versterken. Dit serum biedt een intensieve en gerichte verzorging voor een jeugdige en stralende teint.

La Roche-Posay Redermic Retinol combineert geavanceerde dermatologische kennis met doeltreffende ingrediënten om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. Ontdek de kracht van retinol en geniet van een jeugdige, gezond uitziende huid. Bestel vandaag nog voor een effectieve anti-aging routine!