opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Hyaluron Activ B3

Ontdek Hyaluron Activ B3, de eerste lijn die de diepere oorzaken van huidveroudering aanpakt door de celvernieuwing te stimuleren. Hoe werkt het? Dankzij een combinatie van 2 actieve ingrediënten die de levensduur verlengen: hyaluronzuur en niacinamide. Minimaal 92% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

8 Artikelen

Avène Hyaluron Activ B3 producten

Ontdek Hyaluron Activ B3, de eerste lijn die de diepere oorzaken van huidveroudering aanpakt door celvernieuwing te stimuleren. Hoe werkt het? Door 2 actieve ingrediënten te combineren om een lang leven te stimuleren: hyaluronzuur en niacinamide. Hyaluron Activ B3 is een wetenschappelijke innovatie gebaseerd op een ontdekking van wereldformaat: cellulaire veroudering. Diep in de huid vormen onze cellen de drijvende kracht achter een jeugdige uitstraling. Jaar na jaar zal deze kracht afnemen en verliezen de cellen hun vermogen zich te vernieuwen. Zij worden vervolgens minder actief (d.w.z. ‘senescent’) en verspreiden dit verschijnsel om zich heen. Zo zal huidveroudering steeds sneller verlopen. Het Dermatologisch Labo van Avène is ervan overtuigd dat een doeltreffende anti-ageing werking zowel de oorzaak, als de tekenen van huidveroudering moet aanpakken. 

Onze onderzoekers hebben uitgebreid samengewerkt met professor Lemaitre, een wereldspecialist op het gebied van huidveroudering, om een manier te vinden om dit proces van celveroudering te vertragen of zelfs om te keren. Het resultaat: een exclusieve combinatie van krachtige actieve ingrediënten die diep inwerkt op verouderde cellen en celregeneratie stimuleert. De producten in dit nieuwe assortiment bevatten geen controversiële ingrediënten en bestaan voor minstens 92% uit natuurlijke ingrediënten. En niet te vergeten dat ze ook verrijkt zijn met ons Thermaal Water, waarvan de kalmerende en verzachtende eigenschappen ideaal zijn voor de gevoelige huid.