opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Hydrance

Met het Hydrance-assortiment biedt het Dermatologisch Laboratorium van Avène talrijke verzorgingsproducten aan die bijzonder hydraterend en duurzaam inwerken op de gevoelige, vochtarme huid. ​

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

10 Artikelen

Avène Hydrance producten

Wist je dat? De huid bestaat voor 70% uit water. Ze heeft het dus nodig om mooi te blijven en zich te verdedigen tegen de agressies waaraan ze elke dag wordt blootgesteld. Het Cohederm complex met gepatenteerde werkstoffen, aanwezig in het hele Hydrance gamma, werkt in op de spanningen van de huid die ontstaan door uitdroging. Dehydratatie treft alle huidtypes en uit zich in een aantal tekenen: fijne lijntjes, irritatie, verlies van soepelheid, een doffe huid. Dit zijn allemaal tekenen dat uw huid moet worden gerehydrateerd met de juiste verzorgingsproducten. Dankzij de Hydrance-lijn zorgt Avène voor een diepe hydratatie: Bij contact met de huid dringen actieve ingrediënten door in de oppervlakkige lagen van de opperhuid om de hoornlaag op te vullen en een langdurig verzachtend gevoel te geven.

Het Hydrance-assortiment werkt doelgericht in op de huid die trekkerig aanvoelt a.g.v. droogheid om haar te voorzien met de nodige boost aan hydratatie. Allerhande factoren, zoals dagelijkse stress en schadelijke invloeden van buitenaf (intense workouts, uitlaatgassen, smog, het licht van beeldschermen, enz.) oefenen een zeer huiduitdrogend effect uit. Het resultaat? De huid voelt erg trekkerig aan, verliest aan glans en vertoont geleidelijk aan meer tekenen van vermoeidheid. Met Hydrance, een onuitputtelijke krachtbron, wordt uw huid weer voorzien van de nodige hydratatie.