opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin UreaRepair PLUS

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Eucerin

15 Artikelen

Eucerin UreaRepair PLUS

UreaRepair PLUS zorgt voor directe en langdurige verlichting van de tekenen van een droge tot zeer droge huid. Het richt zich op het verbeteren van hydratatie, het verminderen van een jeukerig gevoel en ruwheid, en het verlichten van een trekkerig gevoel, waardoor het een effectieve oplossing is voor het beheer van verschillende huidbehoeften.

De Eucerin UreaRepair PLUS producten zijn samengesteld met een unieke combinatie van ingrediënten die zorgen voor onmiddellijke en langdurige verlichting en de symptomen van van de droge tot zeer droge huid tot wel 48 uur lang te vertragen:

  • De formule met lipiden, zoals Ceramiden, versterkt de huidbarrière, waardoor het vochtverlies verminderd.
  • De formule met Urea en NMF zorgt voor verbeterde binding van water in de opperhuid en dus het vochtgehalte in de huid.

De uitgebreide Eucerin UreaRepair PLUS lijn omvat lotions, crèmes en reinigingsproducten voor de droge tot zeer droge huid, evenals specifieke hand- en voetverzorgingsproducten. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties van het hydraterende Ureum. Welke concentratie Ureum je nodig hebt, is afhankelijk van de mate van de droogheid van jouw huid.