opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Cicalfate+

Cicalfate vormt een onmiskenbaar onderdeel van de huidverzorgingsroutine van het hele gezin. De actieve bestanddelen op basis van Thermaal water van Avène, ontwikkeld door Pierre Fabre Research, verzachten en herstellen de gevoelige huid die geïrriteerd aanvoelt evenals krabwondjes en littekens vertoont als gevolg van het dagdagelijks huidongemak.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

12 Artikelen

Avène Cicalfate+ producten

Irritaties, schrammen, roodheid en littekens zijn huidletsels maken die deel uitmaken van het dagelijkse leven en zijn vaak een bron van ongemak. De verzorgingsproducten uit het assortiment Avène Cicalfate+ zijn gebaseerd op een unieke en innovatieve combinatie van actieve bestanddelen van het Thermaal water van Avène. De formules kalmeren en herstellen de gevoelige huid. Voor elke geïrriteerde huid biedt het assortiment Cicalfate+ een uitstekende oplossing. De producten uit het Cicalfate+ assortiment bevorderen het herstel van de huid, maken vochtige zones droog en bieden onmiddellijke verlichting.

Of het nu gaat om een huidirritatie, al dan niet etterend, of een huidprobleem dat de kop opsteekt na een dermatologische ingreep, een snel en goed huidherstel is van essentieel belang. De huidverzorgingsproducten van Cicalfate+ bevatten het bestanddeel [C+-Restore]™ dat bevorderlijk is voor het herstel van de opperlagen van de gevoelige huid die a.g.v. diverse agressies geïrriteerd aanvoelt.

Cicalfate+ is geschikt voor babyverzorging

De Cicalfate+-crème wordt aanbevolen om de billen van uw baby te verzachten en het herstel bij roodheid van de billen te bevorderen. De Cicalfate+-spray wordt aanbevolen om huiduitslag (waterpokken) te verzachten en uit te drogen.

Cicalfate+ is geschikt voor intieme verzorging

De Cicalfate+-crème kan aangebracht worden op de huid en de uitwendige intieme delen: vulva, schaamlippen en anus om de huid te kalmeren en te herstellen bij oppervlakkige brandwonden/irritaties.

Cicalfate+ is geschikt bij acne

De Cicalfate+-crème kan worden gebruikt om plekjes van acnepuistjes te verzachten.