opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Cold Cream

Met het Cold Cream-assortiment biedt Avène een zeer voedende verzorging met complete bescherming voor lippen, handen en de droge huid. De verzorgingsproducten uit het Cold Cream-assortiment werden getest in extreem koude omstandigheden (tot -25°C) en zijn optimaal bestand tegen zeer lage temperaturen. Deze voedende verzorging voorziet de huid van de nodige comfort in zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

4 Artikelen

Avène Cold Cream producten

In de winter worden de lippen en handen blootgesteld aan koude en wind, waardoor ze nog kwetsbaarder worden. Zij hebben dan ook bijzondere zorg nodig om de winter comfortabel door te komen. Cold Cream is geschikt voor het hele gezin: zuigelingen, kinderen en volwassenen. Het product zit vol witte bijenwas. Het beschermt de babyhuid tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een onmiddellijk gevoel van comfort. Cold Cream producten zijn voedend, niet-kleverig en perfect geschikt voor dagelijks gebruik. De Cold Cream-lipverzorging kan ook dienen als een vochtinbrengende en beschermende basis. Uw lippen zullen zachter en comfortabeler aanvoelen zodat u uw lippenstift kan blijven gebruiken.

Voor het Cold Cream-assortiment werd de originele formule van de Cold Cream behouden: deze staat bekend om zijn voedende, beschermende en verzachtende eigenschappen. Wel heeft het Dermatologisch Laboratorium van Avène ervoor gekozen hier een aparte draai aan te geven door aanvullende verzorgingsproducten met zeer voedende en beschermende werking te ontwikkelen, speciaal voor de specifieke zones van de huid die al sneller droog aanvoelen of in zekere mate aangetast worden door koude lucht.