opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin Anti-Pigment

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Eucerin

11 Artikelen

Eucerin Anti-pigment

Ontdek het Eucerin Anti-Pigment assortiment, speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie te verminderen en een egale, stralende huid te bevorderen. De producten, waaronder dagcrème, nachtcrème, serum en vlekkencorrector, bevatten het krachtige gepatenteerde ingrediënt Thiamidol*. Klinisch bewezen om pigmentvlekken te verminderen en te voorkomen bij regelmatig gebruik, met zichtbare resultaten binnen twee weken.

*Gepatenteerd Thiamidol (EP 2 758 381 B1) Frankrijk, België en Nederland.

Wat is hyperpigmentatie en hoe ontstaat het?

Hyperpigmentatie kan verschillende oorzaken hebben en de belangrijkste zijn de zon, hormonale invloeden (bijv. een zwangerschap) en ouderdom. Het enzym Tyrosinase activeert de aanmaak van melanine in huid en wanneer de huid overmatig melanine produceert ontstaan pigmentvlekken. Pigmentvlekken zijn verkleuringen in de huid die kunnen variëren van lichtbruine tot zwarte vlekken, met diverse vormen en groottes.

Blootstelling aan de zon is een bekende oorzaak van pigmentvlekken, zoals ouderdoms- en zonnevlekken. Hierdoor kan hyperpigmentatie zowel op het lichaam als in het gezicht voor komen.

Hyperpigmentatie verminderen met Eucerin Anti-Pigment

De Eucerin Anti-Pigment lijn is speciaal ontwikkeld om bestaande pigmentvlekken te verminderen en de vorming van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. De producten uit de Anti-Pigment lijn bevatten het gepatenteerde ingrediënt Thiamidol*, wat het enzym Tyrosinase remt. Hierdoor zorgt de productlijn voor het verminderen van het ontstaan van pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, sproeten en donkere vlekken na acne, bij regelmatig gebruik.

Hoe gebruik ik de producten van de Anti-Pigment lijn?

Voor een optimaal resultaat is het advies om de producten uit de Anti-Pigment lijn minimaal 2 en maximaal 4 keer per dag te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld in de ochtend het Serum Duo, de Verhelderende Oogcontourcrème en de Dagcrème met SPF 30, en in de avond het Serum Duo en de Nachtcrème. Breng het Serum Duo altijd voor de dag- of nachtcrème aan.

  • De producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik, het hele jaar door.
  • De Anti-Pigment lijn is geschikt voor alle huidtypen
  • Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding is het veilig om de producten te gebruiken.

*Gepatenteerd Thiamidol (EP 2 758 381 B1) Frankrijk, België en Nederland.