opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Eucerin

13 Artikelen

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT lijn zorgt voor het verminderen van fijne lijntjes en de eerste tekenen van huidveroudering. De formule bevat het 3x EFFECT voor een gladdere en jonger uitziende huid:

  1. Vult: Hoog- en laagmoleculaire Hyaluronzuur hydrateert de huid en vult rimpels.
  2. Stimuleert: De antioxidant Saponine stimuleert de natuurlijke productie van Hyaluronzuur in de huid en biedt bescherming tegen vrije radicalen.
  3. Beschermt: Enoxolone vertraagt de afbraaksnelheid van Hyaluronzuur.

Naarmate de huid ouder wordt, vertragen verschillende processen, waaronder de natuurlijke productie van Hyaluronzuur, een essentieel onderdeel van het bindweefsel. Door de verminderde aanmaak van Hyaluronzuur kan de huid minder vocht vasthouden en verliest ze haar volume. Dit leidt tot deukvorming in het bindweefsel, wat resulteert in het ontstaan en verdiepen van rimpels.

Klinische en dermatologische studies bewijzen dat Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT, geformuleerd met Hyaluronzuur en Saponine, zichtbaar rimpels vermindert. De Hyaluron-Filler + 3x EFFECT lijn bevat ook producten met SPF, om niet alleen rimpels tegen te gaan, maar ook de huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Voor een gladdere en jonger uitziende huid.