opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Zonnebrand

Met het Avène zonverzorging en zonbeschemering assortiment biedt het Dermatologisch Laboratorium van Avène de aangewezen beschermende huidverzorging aan die alle huidtypes, waaronder de gevoelige huid, voorziet van een gezonde uitstraling en haar vrijwaart van foto-geïnduceerde huidveroudering.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

39 Artikelen

Avène Orange, Minerale en Sans Soleil producten

Al meer dan 30 jaar plaatst Avène efficiëntie, optimale tolerantie en comfort voorop in de innovatieve formule-ontwikkeling van onze zonnebeschermingsproducten. Dit gaat gecombineerd met Sunsitive® protection, gepatenteerd filtersysteem dat fotostabiele, waterbestendige UVB-UVA-bescherming biedt en dat, dankzij een uniek antioxidantencomplex, instaat voor de algehele bescherming van de huidcellen. Of u nu een droge of vette huid heeft, of u nu op zoek bent naar een groot of klein formaat, binnen het Orange-assortiment vindt u vast en zeker het zonnebeschermingsproduct dat perfect bij u (en uw kinderen) aansluit. Zo kunt u de zomer geheel zorgeloos tegemoet! Ook deels omdat zij geen impact hebben op het zeemilieu*!*Studie uitgevoerd door het Observatoire Océanologique de Banyuls-sur Mer, lid van het Europees Centrum voor mariene biologische hulpbronnen.

Het Minerale-assortiment is toonaangevend voor de 30 jaar expertise van het Dermatologisch Laboratorium van Avène op het gebied van de verzorging van de intolerante huid, met als doelstelling het tegengaan van foto-geïnduceerde huidveroudering. Onze zonnebeschermingsproducten zijn zeer veilig in gebruik en bevatten een systeem van 100% minerale zonnefilters die een zeer brede UVB-,UVA-, en VIS-bescherming bieden. Dit assortiment is geheel aangepast aan de huid die noch chemische filters noch geparfumeerde producten verdraagt. Een zongebruinde huid, zowel in de winter als in de zomer? Dat kan met de Hydraterende Zelfbruiner, verrijkt met Thermaal Water van Avène! Voor de gelukkigen die op vakantie gaan: breng een flinke hoeveelheid van de Herstellende Aftersun met Melkachtige Geltextuur aan zodat dat mooie zongebruinde kleurtje nog langer kan aanhouden.