opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin AtopiControl

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Eucerin

8 Artikelen

Eucerin AtopiControl

Eucerin AtopiControl is speciaal ontwikkeld voor de eczeemgevoelige huid en een droge huid met roodheid en een jeukerig gevoel. Deze productlijn biedt verzachting bij dagelijkse verzorging en bij opflakkeringen. De producten bevatten geen geuren, kleurstoffen en parabenen, waardoor ze geschikt zijn voor alle huidtypes, ook die van kinderen vanaf drie jaar oud (en in sommige gevallen zelfs voor pasgeborenen en/of baby’s vanaf drie maanden).

Eucerin AtopiControl voor de eczeemgevoelige huid

De Eucerin AtopiControl lijn, speciaal ontwikkeld voor de eczeemgevoelige huid, is verrijkt met natuurlijke omega-vetzuren die vochtverlies voorkomen. Daarnaast bevat het Licochalcone A, dat de natuurlijke vochtbarrières herstelt en versterkt. Licochalcone A heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, bestrijdt bacteriën en virussen, en vermindert irritatie, zwelling en roodheid. Wanneer toegevoegd aan een olie of crème, wordt Licochalcone A gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Het helpt de impact van onderliggende irritaties te verminderen en kan infecties tijdens ontstekingen helpen voorkomen.

Hoe gebruik ik de producten van de AtopiControl lijn?

De Eucerin AtopiControl lijn bevat zowel dagelijkse verzorgingsproducten voor een eczeemgevoelige huid, als producten die een hevige, droge huid kunnen verzachten tijdens opflakkeringen. De producten van de AtopiControl lijn kunnen dagelijks gebruikt worden en gebruik zo vaak als nodig. Voor het reinigen van de lichaamshuid met neiging tot eczeem gebruik de Eucerin AtopiControl Bad- en Doucheolie.

Verzorging voor dagelijks gebruik tussen opflakkeringen

Kies het geschikte AtopiControl product voor je dagelijkse verzorging:

Extra verzorging tijdens opflakkeringen

Breng Eucerin AtopiControl Intensief Kalmerende Crème plaatselijk aan om de huid te verzachten, waardoor het jeukerig gevoel vermindert en de conditie van de huid verbetert.