opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Couvrance

Het Couvrance-assortiment omvat een reeks make-upproducten met zeer hoge huidtolerantie, waarmee het Dermatologisch Laboratorium van Avène een specifieke teintcorrigerende verzorging biedt die volledig afgestemd is op de noden van alle huidtypes, waaronder de zeer gevoelige huid.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

27 Artikelen

Avène Couvrance producten

Het hoogtolerante make-up assortiment van Avène Couvrance is uitermate geschikt voor kleurcorrectie voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. De Couvrance verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest en zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde bestanddelen die niet alleen veilig maar ook doeltreffend inwerken op de gevoelige huid. De corrigerende producten van het Couvrance-assortiment zorgen voor een langhoudend en hoogdekkend kleurresultaat. Daarnaast zorgt de gemakkelijk aan te brengen textuur voor zachtheid en een comfortabel gevoel.

De Couvrance-verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest en zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde bestanddelen die niet alleen veilig maar ook doeltreffend inwerken op de gevoelige huid. De bijzonder teintcorrigerende producten van het Couvrance-assortiment zorgen voor een langhoudend en hoogdekkend kleurresultaat. Daarnaast zorgt de gemakkelijk aan te brengen textuur voor een zintuigprikkelende beleving die de gevoelige huid in alle zachtheid omhult en haar de nodige comfort doorheen de dag biedt.

Avène Couvrance tinten

Speel met kleuren in totale lichtheid! De Avène Couvrance dermatologische make-up lijn is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid! Het is getest onder dermatologisch toezicht en garandeert een strenge selectie van ingrediënten die veilig en doeltreffend zijn voor de gevoelige huid. Sterk corrigerend en langhoudend. Met Couvrance onthul je met een gerust hart de natuurlijke schoonheid van je huid: durf te corrigeren, egaliseren en versterken!