opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Couvrance

Het Couvrance-assortiment omvat een reeks make-upproducten met zeer hoge huidtolerantie, waarmee het Dermatologisch Laboratorium van Avène een specifieke teintcorrigerende verzorging biedt die volledig afgestemd is op de noden van alle huidtypes, waaronder de zeer gevoelige huid.

Filters
€ 17
€ 25
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène
Artikel 1 tot 30 (van de 31 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 31 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Avène Couvrance producten

Het hoogtolerante make-up assortiment van Avène Couvrance is uitermate geschikt voor kleurcorrectie voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. De Couvrance verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest en zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde bestanddelen die niet alleen veilig maar ook doeltreffend inwerken op de gevoelige huid. De corrigerende producten van het Couvrance-assortiment zorgen voor een langhoudend en hoogdekkend kleurresultaat. Daarnaast zorgt de gemakkelijk aan te brengen textuur voor zachtheid en een comfortabel gevoel.

De Couvrance-verzorgingsproducten zijn dermatologisch getest en zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde bestanddelen die niet alleen veilig maar ook doeltreffend inwerken op de gevoelige huid. De bijzonder teintcorrigerende producten van het Couvrance-assortiment zorgen voor een langhoudend en hoogdekkend kleurresultaat. Daarnaast zorgt de gemakkelijk aan te brengen textuur voor een zintuigprikkelende beleving die de gevoelige huid in alle zachtheid omhult en haar de nodige comfort doorheen de dag biedt.