opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène Antirougeurs

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène plaatst het Antirougeurs-assortiment voorop in de verzorging van de gevoelige huid met neiging tot roodheid, en biedt talrijke oplossingen aan om diverse vormen van roodheid doelgericht aan te pakken.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène

4 Artikelen

Avène Antirougeurs producten

Met de huidverzorgingsproducten van het Antirougeurs-assortiment gaan doeltreffendheid en veiligheid steeds hand in hand. De formules worden optimaal verdragen door de huid, ook bij de oogcontour. Ze bieden de huid de nodige UVB-UVA bescherming, die mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan en verergeren van roodheid, en doen dit met alle respect voor het microbioom van de huid. Een allesomvattende verzorging die de huid met neiging tot roodheid optimaal en langdurig beschermt.

Meestal houdt roodheid verband met de gevoeligheid van de huid. Onder invloed van een prikkelende factor verwijden de bloedvaatjes van de huid. Hierdoor ontstaat er een toevloed van bloed naar het gezicht, met roodheid als gevolg. Het Dermatologisch Laboratorium van Avène ontwikkelde het Antirougeurs-assortiment voor de verzorging van de gevoelige huid met neiging tot roodheid. Het biedt uitstekende oplossingen om diverse vormen van roodheid doelgericht aan te pakken. Naast doeltreffendheid en bescherming, biedt de Antirougeurs-lijn aangename texturen: vloeibaar, fris en zorgvuldig geparfumeerd. De formules bevatten lichtreflecterende parels om de glans te verbeteren, groene pigmenten die roodheid op natuurlijke wijze camoufleren en een kalmerende behandeling.