opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

La Roche-Posay Anthelios

La Roche Posay Anthelios koop je op Mijnhuidonline

Anthelios is de zonnebrand huidverzorgingslijn van La Roche-Posay. De Anthelios lijn heeft verschillende zonnebrandproducten: zonnesprays, zonnebrandmelk, een lipstick en aftersun.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie La Roche-Posay

30 Artikelen

La Roche-Posay Anthelios SPF 50+

Om veilig te genieten van de zon, bieden de La Roche-Posay Anthelios producten extra hoge bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Dit is een hogere bescherming dan de Europese aanbeveling voor zonnebrandproducten. De La Roche-Posay Anthelios producten koop je met korting bij Mijnhuidonline tegen voordelige prijzen. Met de La Roche-Posay Anthelios SPF 50+ bescherm je de gevoelige huid in het gezicht extra goed tegen UVA en UVB-straling. De getinte La Roche-Posay SPF 50 onzichtbare fluïde is ook geschikt voor de gevoelige huid en gevoelige ogen. Zonnebrand met factor 50 zegt iets over de UVB-straling die het tegenhoudt. De speciale formule van de La Roche-Posay Anthelios Fluïde SPF 50+ heeft voor UVA-straling factor 46. Hierdoor biedt het de hoogste UVA-bescherming van alle Anthelios producten en is het de beste zonnebrandcrème voor het gezicht. De zeer hoge breedspectrum bescherming van het La Roche-Posay Anthelios assortiment is het resultaat van meer dan 25 jaar vooruitstrevend klinisch onderzoek naar zonbescherming en zongevoelige huid. Het is heel belangrijk om elke dag zonbescherming te gebruiken, zelfs als het bewolkt is!

Zonnebrandcrème met een kleurtje

La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF50 is een zonnebrandcrème met een kleurtje. Zo is je gezicht niet alleen heel goed beschermd tegen zonnestraling, maar krijgt het ook een matte en natuurlijke dekking in de kleur van je huid. De zonnebrandcrème gebruikt één mineraal Uv-filter voor de bescherming tegen UVA en UVB-straling. Het bevat ook vitamine E en het thermale water van La Roche-Posay. De La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF 50 is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten.

La Roche-Posay Anthelios XL

De La Roche-Posay Anthelios XL lijn biedt bescherming bij extreme intensiteit van zonnestralen. Ga je bijvoorbeeld op vakantie dicht bij de evenaar of moet je de hele dag in de zon werken? Anthelios XL geeft zeer hoge UVA- en UVB-bescherming, strenger dan de Europese aanbeveling. Zo wordt de La Roche-Posay Wet Skin Gel SPF50+ meteen na aanbrengen geabsorbeerd en vormt het een laagje op de huid dat water helpt af te stoten. Gebruik je liever een spray, bekijk dan eens de La Roche-Posay Anthelios XL Onzichtbare mist SPF50+. De Anthelios XL zonnebrandspray is geschikt voor de gevoelige huid of de huid met neiging tot zonneallergie. Als je last hebt van gevoelige of droge plekjes bij je ogen, neus, oren of lippen, dan is de La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Stick een aanrader. Deze is speciaal voor de gevoelige zones.

La Roche-Posay Anthelios ook voor de winter

Het is heel belangrijk om elke dag zonbescherming te gebruiken, zelfs als het koud en bewolkt is! Gebruik tijdens de wintersport elke dag zonbescherming voor je gezicht en onbedekte huid. 3 tips:

  • Bescherm je lippen met ANTHELIOS STICK LIPPEN SPF50+
  • Bescherm gevoelige zones met ANTHELIOS STICK GEVOELIGE ZONES SPF50+
  • Bescherm je gezicht met ANTHELIOS UVMUNE 400 SPF50+ Onzichtbare Fluide

La Roche-Posay Anthelios bestellen bij Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de webshop om huidverzorgingsproducten met korting te kopen. Wij verkopen een ruim assortiment van La Roche-Posay Anthelios zonnebrandproducten. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur bij ons, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Ook leuk: als je inlogt bij het bestellen spaar je mee voor gratis producten. Bij elke bestelling krijg je punten op je online spaarkaart. Bij een volle spaarkaart kun je een gratis tweede product uitkiezen van Vichy, La Roche-Posay, Avène of Eucerin.