opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Cicaplast

La Roche Posay Cicaplast koop je op Mijnhuidonline

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie La Roche-Posay
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

La Roche-Posay Cicaplast Lijn

De krachtige formule van Cicaplast is ontworpen om de huidbarrière te versterken en het natuurlijke herstelproces te versnellen. Of het nu gaat om kleine kloofjes, irritaties of schaafwonden, Cicaplast biedt intensieve zorg en bevordert een snel herstel. Als de temperaturen dalen en de weersomstandigheden zwaarder worden, heeft onze huid extra bescherming en verzorging nodig. De Cicaplast lijn van La Roche-Posay komt hierbij als een ware redder in nood. De winter brengt vaak uitdagingen met zich mee, zoals koude wind, lagere vochtigheid en abrupte temperatuurschommelingen. Deze factoren kunnen de huidbarrière beschadigen en irritaties veroorzaken.

La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5+

Herstel, regenereer en straal met de Cicaplast Balsem B5+ van La Roche-Posay! Een veelzijdige herstellende balsem voor een kalmerende en voedende werking. Herstelt wondjes en irritaties, laat je huid fijn aanvoelen en zorgt ervoor dat je huid lekker zacht wordt

La Roche-Posay Cicaplast Serum

Een geconcentreerde formule die niet alleen de huidbarrière versterkt, maar ook diepgaande hydratatie biedt en een intensief herstellende werking heeft. Het is de perfecte aanvulling op de Cicaplast lijn, speciaal ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en een gezonde, stralende huid te bevorderen.
 

La Roche Posay Cicaplast kalmeert en herstelt Mijnhuidonline

La Roche-Posay Cicaplast ervaringen vindt je op Mijnhuidonline