opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

La Roche-Posay Cicaplast

La Roche Posay Cicaplast koop je op Mijnhuidonline

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie La Roche-Posay

11 Artikelen

La Roche-Posay Cicaplast Lijn

De krachtige formule van Cicaplast is ontworpen om de huidbarrière te versterken en het natuurlijke herstelproces te versnellen. Of het nu gaat om kleine kloofjes, irritaties of schaafwonden, Cicaplast biedt intensieve zorg en bevordert een snel herstel. Als de temperaturen dalen en de weersomstandigheden zwaarder worden, heeft onze huid extra bescherming en verzorging nodig. De Cicaplast lijn van La Roche-Posay komt hierbij als een ware redder in nood. De winter brengt vaak uitdagingen met zich mee, zoals koude wind, lagere vochtigheid en abrupte temperatuurschommelingen. Deze factoren kunnen de huidbarrière beschadigen en irritaties veroorzaken.

La Roche-Posay Cicaplast Balsem B5+

Herstel, regenereer en straal met de Cicaplast Balsem B5+ van La Roche-Posay! Een veelzijdige herstellende balsem voor een kalmerende en voedende werking. Herstelt wondjes en irritaties, laat je huid fijn aanvoelen en zorgt ervoor dat je huid lekker zacht wordt

La Roche-Posay Cicaplast Serum

Een geconcentreerde formule die niet alleen de huidbarrière versterkt, maar ook diepgaande hydratatie biedt en een intensief herstellende werking heeft. Het is de perfecte aanvulling op de Cicaplast lijn, speciaal ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en een gezonde, stralende huid te bevorderen. De Cicaplast Spray van La Roche-Posay is ontworpen voor gemakkelijke en effectieve toepassing. De spray levert dezelfde krachtige formule als andere Cicaplast producten en is ideaal voor het behandelen van moeilijk bereikbare of grotere huidoppervlakken, met behoud van de doeltreffendheid.

La Roche-Posay Cicaplast Gel B5

De Cicaplast Gel B5 van La Roche-Posay is een verfrissende gel die de huid herstelt en kalmeert. Met een lichte textuur is deze gel ideaal voor dagelijks gebruik en biedt het een doeltreffende oplossing.

La Roche-Posay Baume B5

De Cicaplast Baume B5 van La Roche-Posay is een voedende balsem die de huid intensief hydrateert en herstelt. Met een rijke textuur is deze balsem geschikt voor de droge huid en bevordert het een gezonde en stralende teint.