opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin DermoPure

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Eucerin

10 Artikelen

Eucerin DermoPure

Eucerin DermoPure bevat doeltreffende huidverzorging voor de acnegevoelige huid. Een aantal DermoPure producten zijn tevens geschikt voor gebruik gedurende een medische behandeling tegen acne.

DermoPure voor een vette of acnegevoelige huid

De DermoPure lijn van Eucerin is specifiek ontworpen om de belangrijkste problemen van een acnegevoelige huid aan te pakken. Ontdek effectieve reinigers en verzorgingsproducten met ingrediënten als Licochalcone A, Salicylzuur, Talgregulerende Technologie en het gepatenteerde ingrediënt Thiamidol*.

*Gepatenteerd Thiamidol (EP 2 758 381 B1) Frankrijk, België en Nederland.

Hoe gebruik ik de producten van Eucerin DermoPure?

Welk verzorgingsproduct geschikt is voor jou, is afhankelijk van de ernst van de acne en het type behandeling dat je volgt.

Reinig de acnegevoelige huid zowel ’s ochtends als ’s avonds met Eucerin DermoPure Reinigingsgel. In de ochtend: om overtollig talg en dode huidcellen van de nacht te verwijderen. In de avond: om make-up en vuilresten van de dag te verwijderen.

Bij het gebruik van een medische behandeling voor acne kan de Eucerin DermoPure HYDRA Aanvullende Verzachtende Crème helpen bij het verminderen van enkele tekenen, zoals intense droogheid. Breng de crème aan 5 minuten na de medicatie, zodat de behandeling volledig kan intrekken.

Voor een huid met neiging tot acne, maar zonder medische behandeling, is het aan te raden om ’s ochtends en ’s avonds een verzachtend en matterend hydraterend product te gebruiken, zoals de Eucerin DermoPure MAT Matterende Fluid. Voor een huid die er na verloop van tijd helderder en gladder uitziet, kan de DermoPure K10 Renoverende Huidverzorging worden toegevoegd aan de avond routine.

Voor de acnegevoelige huid met post-acne vlekken raden wij de Triple Action Reinigingsgel, het Triple Action Serum en de Beschermde Fluid SPF 30 aan. Deze producten bevatten het gepatenteerde ingrediënt Thiamidol* en helpen niet alleen bij het verminderen van post-acne vlekken, maar voorkomen ook dat ze terugkomen.