opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Vichy Dercos

Vichy_dercos_voordelig_op_Mijnhuidonline

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Vichy

23 Artikelen

Vichy Dercos Haarproducten

Vichy Dercos Anti-roos is een unieke lijn aan haar producten voor mannen en vrouwen. Het is speciaal ontwikkeld voor droog haar, anti-roos en helpt uistekend bij het tegengaan van haaruitval en tegen jeuk. De Vichy Anti-roos shampoo's zijn ook geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. Verkrijgbaar in twee varianten: normaal tot vet haar en droog haar. Het Dercos Anti-Roos assortiment heeft voor iedereen een passende shampoo. Ontdek hieronder de juiste shampoo voor jou!

Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo Normaal tot Vet Haar

Normaal tot vet haar. Deze shampoo pakt roos aan vanaf de kern voor mensen met normaal tot vet haar. Het verwijdert zichtbare roos tot 100%* Daarnaast brengt het na slechts vier weken het microbioom weer in balans!

Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo Droog Haar

Zoals je hierboven hebt gelezen werkt deze shampoo effectief tegen roos, en is ook verkrijgbaar voor mensen met droog haar!

Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo Gevoelige Hoofdhuid

Deze shampoo heeft een dubbele werking, Het werkt niet alleen tegen roos, maar ook tegen een onprettig gevoel op de hoofdhuid. Perfect voor als je een gevoelige hoofdhuid hebt.

Vichy PSOlution Keratoreducerende Shampoo

Voor de psoriasisgevoelige hoofdhuid. Werkt tegen roos en het jeukende gevoel op de hoofdhuid. Met een onmiddellijk kalmerend effect!

Vichy Dercos Anti-Roos Shampoo Eco

Is het tijd voor een nieuwe Dercos Anti-Roos shampoo? De Anti-Roos shampoo van Dercos is ook verkrijgbaar in een eco-navul verpakking! Met deze verpakking kun je een fles van 200ml meer dan twee keer vullen. Zo maak je een duurzame impact terwijl je de hoofdhuid verzorgt. Verkrijgbaar in de varianten droog haar en normaal tot vet haar. Tip! Tijdens de onderhoudsfase kun je de Anti-Roos shampoo afwisselen met de Mineral Doux shampoo.

Droge hoofdhuid

In de koudere maanden kan de hoofdhuid droger worden, waardoor steeds meer mensen last krijgen van roos. Roos wordt in de koude maanden meestal veroorzaakt door een droge hoofdhuid, die jeukerig kan aanvoelen. Dit is het resultaat van de combinatie droge en koude lucht. Om u te helpen met het bestrijden van roos, biedt het diverse Anti-roos assortiment van Dercos shampoos voor elk haartype dat last heeft van roos. Het assortiment biedt oplossingen voor droog haar, vet haar en gevoelige hoofdhuid. De Dercos Anti-roos shampoo verwijdert tot 100% van de zichtbare schilfers*. Daarnaast blijft de hoofdhuid tot 6 weken roosvrij**. De Dercos Anti-roos shampoo kalmeert de hoofdhuid om een jeukerig en oncomfortabel gevoel te verminderen en helpt de vermindering van roos vanaf de kern. Dercos Anti-roos shampoo is speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een gebalanceerde hoofdhuid microbioom met behulp van een krachtige mix van actieve ingrediënten zoals selenium disulfide tegen roos & seborroïsche dermatitis, en salicylzuur tegen schilfers op de hoofdhuid. * Consumententest onder 262 deelnemers na regelmatig gebruik gedurende 2 weken- Italië. ** Klinische studie onder 45 deelnemers na 4 weken gebruik en 6 weken remanentie.

Vichy Dercos+ Anti-haaruitval Routine

De anti-haaruitval routine van Dercos heeft aangetoonde effectiviteit en maakt je haar sterker! Om haarverlies effectief tegen te gaan is de eenvoudige routine een uitkomst!

  1. De shampoo versterkt de haarvezel en zorgt voor 24 uur langdurige volume.
  2. De conditioner ontwart het haar zonder deze zwaarder te maken en maakt het haar sterker.
  3. Aminexil Clinical 5 ampullen gebruik je als een kuur één à twee keer per jaar tegen

vichy dercos neogenic