opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin Hyaluron-Filler Urea

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Eucerin

3 Artikelen

Eucerin Hyaluron-Filler Urea

Eucerin Hyaluron-Filler Urea is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge, gevoelige gezichtshuid met rimpels en is tevens geschikt voor de huid met neiging tot eczeem. Hyaluron-Filler Urea bevrijdt de huid van lijntjes die veroorzaakt worden door droogheid van de huid. Ontdek de doeltreffende hydratatie en rimpelvermindering die deze formule biedt.

Eucerin Hyaluron-Filler Urea: Verzorging voor de droge huid met rimpels.

Eucerin Hyaluron-Filler Urea is ontwikkeld voor de droge huid met rimpels, waarbij een droge huid bijdraagt aan de ontwikkeling van rimpels. Veel anti-rimpelproducten zijn echter niet specifiek ontworpen voor mensen met een droge huid. Aangezien de droge huid zeer gevoelig is, is het cruciaal dat huidproducten die op de huid worden gebruikt, niet irriteren of de oorzaken van een droge huid versterken.

Het Eucerin Hyaluron-Filler Urea-assortiment biedt een formule met een combinatie van ureum en hyaluronzuur, gericht op het tegengaan van zowel een zeer droge huid als rimpels met één enkel product. Alle producten in het Eucerin Hyaluron-Filler Urea assortiment zijn dermatologisch bewezen, worden goed verdragen en zijn geschikt voor mensen met psoriasis.