opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Avène A-Oxitive

Met A-Oxitive biedt het Dermatologisch Laboratorium van Avène een expert assortiment verzorgingsoplossingen aan die de huid voorzien van de nodige dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van oxidatieve stress. Ook verminderen ze de zichtbaarheid van de tekenen van huidveroudering op doeltreffende wijze.

Filters
Merken
Huidtypen
Producttype
Collectie Avène
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Avène A-Oxitive producten

Het A-OXitive-assortiment helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (vervuiling, fijn stof, onevenwichtige levensstijl) en van binnenuit (stress, chronobiologische leeftijd). De producten uit dit assortiment werken ook doelgericht in om de zichtbaarheid van (de allereerste) rimpels te verminderen en de teint weer te doen stralen. Merkt u die eerste rimpeltjes op, oogt uw teint grauw, of lijkt uw huid niet van de nodige dagelijkse bescherming te genieten? Dan is A-OXitive de ideale verzorging voor u: speciaal ontwikkeld om de uitstraling van de huid de nodige extra kracht bij te zetten en haar natuurlijke schoonheid te behouden. ​

Oxidatieve stress, vervuiling, UV-stralen en zonnefilters versnellen de zichtbaarheid van huidveroudering. Het Laboratoire Eau Thermale Avène biedt nu een oplossing: een ProVitamine-ritueel om de huid optimaal te beschermen tegen oxidatieve stress en tekenen van huidveroudering te voorkomen. A-Oxitive is de ideale oplossing om uw huid er blijvend mooi te laten uitzien! ​De tolerantie van A-Oxitive-producten is zorgvuldig getest op de gevoelige huid. ​Het A-Oxitive-assortiment beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en van binnenuit (stress, chronobiologische leeftijd). De producten uit het A-Oxitive assortiment werken doelgericht in om de zichtbaarheid van (de allereerste) rimpels te verminderen en de teint weer te doen stralen.