opc_loader

Menu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

REN Clean Skincare

Filters
Merken
Collectie REN Clean Skincare

Het begon allemaal met een aanstaande moeder, wonend in Londen, met een gevoelige huid, die sterk reageerde op haar skincare. Na het bestuderen van de ingrediëntenlijst van haar skincare producten concludeerde ze dat deze niet veilig genoeg waren voor haar en haar baby. Ze besloot organische merken te proberen, maar noch de ervaring, noch de resultaten voldeden aan haar verwachtingen. Ren Clean Skincare is sinds het begin altijd cruelty free geweest. Het merk is peta-gecertificeerd, wat garandeert dat het product en haar componenten nooit betrokken zijn geweest in dierproeven.

Wij begrijpen de gevoelige en gestreste huid

Om langdurige, zichtbare resultaten te genereren, weten we dat ingrediënten met de huid moeten werken, en niet ertegen. Onze clean bioactieve ingrediënten werken in harmonie met de huid om haar barrière te versterken, waarbij optimale bescherming wordt geboden om haar meest gezonde teint te onthullen.

Wij geloven in een schonere planeet

Het bieden van goede skincare hoeft geen compromis te zijn naar onze planeet. Wij selecteren enkel de meest duurzame bioactieve ingrediënten voor onze formules en werken hard om het eerste zero-waste beautymerk te zijn tegen het eind van 2021.*


We are clean to skin. Clean to planet.
 

*verpakkingen ontwikkeld op een manier dat ze recyclebaar zijn, gerecyclede materialen bevatten of herbruikbaar zijn.