opc_loader

Wensenlijst

La Roche Posay Toleriane Ultra Oogcontour 20ml

La Roche-Posay Toleriane Ultra Oogcontour 20ml

Artikelnr: M0350320
La Roche-Posay
18,95
16,11
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

La Roche-Posay Toleriane Ultra Oogcontour is speciaal bij roodheid, gevoel van prikkeling, zwelling rond de oogcontour, onbehaaglijk aanvoelende oogcontour van gevoelige ogen. Geschikt voor lensdraagsters met een hydraterende en kalmerende verzorging. Bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine + Niacinamide] in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay. De hermetische verpakking maakt een zuivere samenstelling mogelijk, voor optimale tolerantie: zonder bewaarmiddelen, zonder parfum, zonder alcohol.

Gebruiksadvies

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.

Waarderingen (4)
La Roche-Posay Toleriane Ultra Oogcontour 20ml
Recensie 1 tot en met 4 (van de 4 recensies). Resultaat:  1 
Ik heb dit geprobeerd omdat ik last van donkere en rode kringen onder mijn ogen, en last heb van rode oogleden. Helaas heb ik het idee dat mijn donkere kringen alleen maar blauwer en doffer worden. Ik ben daarom gestopt met het te gebruiken. Heel jammer!

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]
ik had een tester gehad van de appotheek en dit spul werkt echt heel goed bij allergische/eczeem bij je oogleden ik had erg veel last van roodheid jeuk en gezwollen oogleden niks hielp en dit product wel ik ben erg blij dat ik dit product gevonden heb.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Echte aanrader als je problemen met je oogleden hebt. Niets hielp bij mij, tot ik deze oogcreme ben gaan gebruiken. Na een paar dagen al een zeer goed resultaat

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Super fijne oogcreme voor de reactieve, allergische ooghuid. Na het wederom oplopen van een allergie heeft deze oogcreme mijn ooghuid weer helemaal doen herstellen, dit al na een paar dagen gebruik! Wellicht kan ik over enige tijd de redermic oogcreme gaan gebruiken, als de huid weer helemaal in balans is gekomen.Een echte aanrader!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: La Roche-Posay Toleriane Ultra Oogcontour 20ml

Menu