opc_loader

Wensenlijst

La Roche-Posay Lipikar Lait 200ml

La Roche-Posay Lipikar Lait 200ml

Artikelnr: M9171720
La Roche-Posay
17,25
14,66
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

La Roche-Posay Lipikar Lait is een bodylotion met een herstellende formule, verrijkt met cold-cream, voedend karitéboter* en thermaal water van La Roche-Posay, bekend om zijn van nature kalmerende en beschermende eigenschappen. Bevat ook Niacinamide om langdurig comfort te bieden aan elke droge huid, ook kwetsbare en gevoelige. Hypoallergene formule voor dagelijks gebruik door het hele gezin, van baby’s tot senioren. Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht. *De karitéboter van Lipikar is voor 100% afkomstig van een duurzaamheidsprogramma in Burkina Faso. Bodylotion voor de gevoelige, droge en oncomfortabel aanvoelende huid. Voor de verzwakte huid die trekkerig aanvoelt en soepelheid mist. Voor een huid met kenmerken van eczeem raden wij aan LIPIKAR Baume AP+ te gebruiken.

Gebruiksadvies
Bodylotion eenmaal per dag aanbrengen op een huid die vooraf is gereinigd met een zacht product. Snel-droog-textuur. Niet-vette, niet-kleverige finish.
 

Waarderingen (2)
La Roche-Posay Lipikar Lait 200ml
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat:  1 
Super! Enige product waar mijn gezicht van opgeknapt is! Trekt snel in, niet vettig. Ik gebruik nu alleen maar dit, werkt zeer goed tegen droge huid. Mijn gezicht was zo droog en de vellen hingen er zelfs van af. Deze creme heeft mijn hele gezicht hersteld.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Verschrikkelijk! Een ontzettend brandend en schrijnend gevoel op de huid!

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: La Roche-Posay Lipikar Lait 200ml

Menu