opc_loader


Wensenlijst

La Roche-Posay Effaclar DUO+ 40ml

La Roche-Posay Effaclar DUO+ 40ml

Artikelnr: MB104320
La Roche-Posay
15,95
13,56
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

La Roche-Posay Effaclar DUO+ helpt om puistjes te verminderen, helpt nieuwe uitbraken te verminderen en vermindert littekenvorming. Getest op een vette huid met neiging tot acne, ernstige en terugkomende onzuiverheden en littekens. Getest op meer dan 6700 personen, alle huidskleuren. Getest op allergiën en is niet-comedogeen (verstopt de poriën niet). Geschikt voor de gevoelige huid en getest onder dermatologische controle voor tieners en volwassenen.

Gebruiksadvies

Aanbrengen op het gehele gezicht in de ochtend en/of avond na het reinigen van de huid met Effaclar Zuiverende Reinigingsgel. Zeer geschikt als basis voor make-up. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op je vingertop. Verwarm de crème tussen de vingertoppen zodat deze beter de huid kan binnendringen. Masseer de crème lichtjes in. Begin bij je voorhoofd en werk van het midden van je voorhoofd naar de buitenkant van je gezicht. Doe daarna hetzelfde voor het middenste gedeelte van je gezicht, begin bij de neus en werk naar de wangen toe.

Waarderingen (19)
La Roche-Posay Effaclar DUO+ 40ml
Recensie 1 tot en met 6 (van de 19 recensies). Resultaat:  1  2  3  4  Volgende  - Toon alles
Ik kreeg puistjes doordat ik gestopt was met de pil. Van de één op de andere dag zat mijn hele gezicht eronder. Ik gebruik nu Duo+ en in het begin gebruikte ik om de dag ook eerst nog een scrub. Het werd echt na 4 dagen al veel minder! Inmiddels is mijn huid bijna helemaal hersteld en blijf ik dus zeker nog doorsmeren met deze crème. Echt een top product!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Perfect, sinds gebruik geen onzuiverheden meer. Let wel; eerste twee weken verergerd de huid. NIET stoppen. Na twee weken verdwijnen de onzuiverheden en blijven ze weg

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ik gebruik deze crème nu al een jaar en mijn huid is helemaal glad. Ik raad dit product erg aan voor mensen met een onzuivere huid!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ik gebruik het nu een week en ik merk dat mijn huid juist vetter is geworden. Hebben meer mensen daar last van? Is dat normaal?

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Mijn dochter 15 jr is erg blij met deze creme. Het helpt erg goed tegen puistjes. Nauwelijks meer last van.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Deze creme gebruik ik al zo’n 2 jaar met veel liefde. De eerste dagen/weken denk je ‘Huh het wordt er niet beter op’ maar daarna is het super! Mijn huid is glad, vrijwel geen heftige puistjes meer, en ik voel me zelfverzekerd over mijn huid

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: La Roche-Posay Effaclar DUO+ 40ml

Menu