opc_loader

Black Friday Aanbiedingen met hoge kortingen bij Mijnhuidonline

Black Friday Aanbiedingen met hoge kortingen bij Mijnhuidonline.nl

Black Friday, de dag om optimaal te profiteren van fantastische aanbiedingen en torenhoge kortingen! De Amerikaanse traditie, die een aantal jaar geleden is overgewaaid naar Nederland, wordt gezien als ‘dé dag van het jaar om te gaan shoppen’. Black Friday valt ieder jaar op de vrijdag na Thanksgiving, een Amerikaans feestdag. Dit jaar vindt Black Friday plaats op 26 november 2021. Ook bij Mijnhuidonline.nl doen wij mee. Profiteer jij ook mee met de hoogste kortingen op verzorgingsproducten? 

Mijnhuidonline.nl heeft de beste deals voor de merken Vichy, Avène, La Roche-Posay en Eucerin. De acties zijn geldig tot en met 29 november 2021. Dus ook op Cyber Monday profiteer je bij Mijnhuidonline.nl van hoge kortingen.

Koop jouw producten van jouw favoriete merken Vichy, Avène, La Roche-Posay en Eucerin nu een hele week lang met uitzonderlijk veel voordeel.

Verzending is gratis vanaf  €40 euro. 

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur zijn geplaatst worden de volgende werkdag bezorgd. Kies uit bezorgmomenten van maandag t/m zaterdag en van ’s ochtends tot ’s avonds. Tijdens Black Friday weekend werken wij, bij Mijnhuidonline, het hele weekend door om ervoor te zorgen dat wij uw bestelling op tijd verzenden. Meer informatie over levering kunt u hier teruglezen.

Online bestellen bij Mijnhuidonline

Mijnhuidonline heeft ook buitenom Black Friday en Cyber Monday dagelijks mooie acties om van te profiteren. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Ook leuk: als je inlogt, spaar je automatisch mee voor gratis producten. Heb je een volle, online spaarkaart? Dan ontvang je gratis een product bij je bestelling! De spaarkaart en kortingcodes zijn uitgesloten tijdens de Black Friday en Cyber Monday acties.

Menu