opc_loader


Wensenlijst

MHO_BUTTON_ACTIE_BLAUW_1.png
Vichy Neovadiol Magistral 50 ml

Vichy Neovadiol Magistral 50ml

Artikelnr: M4642203
VICHY
33,95
27,16
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vichy Neovadiol Magistral is speciaal voor alle vrouwen na de overgang die de postmenopauzale effecten op hun huid, zoals een afnemende huiddichtheid en een brozer en droger wordende huid, willen bestrijden. De ideale huid is geen droom meer, ook na de overgang.

Gebruiksadvies

Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen.

Waarderingen (8)
Vichy Neovadiol Magistral 50ml
Recensie 1 tot en met 6 (van de 8 recensies). Resultaat:  1  2  Volgende  - Toon alles
Gebruik hem al een tijd. Maar de neovidol voor de droge huid hiervoor was prettiger. Mijn rimpels (die had ik wel maar niet zo als nu) Ze zijn meer perkamentachtig geworden niet prettig.

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]
Oh wat een geweldige weldadige crème is dit! Ik zit met mijn rimpeltjes en mega droge huid door weer en wind op de fiets. Of in hele droge lucht binnen met n gaskachel aan. Niet ideaal de huid maar met deze crème voelt die, aan het einde van de dag, nog steeds zo lekker zacht als wanneer ik m op smeerde 's ochtends! Mn rimpeltjes lijken iets minder te worden en mooi egaal van kleur. Vind het wel n herfst / winter creme. Misschien ga ik m in de zomer mengen met n zonnebrandcrème...

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Dit product gebruik ik nu voor de eerste keer. Ik had last van een droge huid en met deze crème is dat weer beter geworden. Ik gebruik het dus nog niet zo lang maar ben al zeer tevreden!!

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Een goede crème voelt rijk aan en trekt snel in. Mijn huid voelt niet plakkerig en de crème laat een lichte glans achter op mijn huid.

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Wat een heerlijke creme, ik heb een zeer droge huid en door deze creme voelt mijn huid geweldig aan. Ik vind hem MAGISTRAL!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Magistral goede voedende creme , gebruik deze in de winter, tevreden over. zomers aqua met uv beschermer, heerlijk frisse creme , zit in druk flacon, smeer deze als Zonnencreme op mijn gezicht , hals. Prima..... Doe dit al jaren

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Neovadiol Magistral 50ml

Menu