opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Serum 30ml

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Serum 30ml

Artikelnr: 1615
VICHY
38,95
28,95
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Serum 30ml

Neovadiol Substitutief Complex

Tijdens de menopauze kunnen vrouwen last hebben van een verminderde huiddichtheid en minder strakke grezichtscontouren zoals onscherpe lijnen en een slappere hals. De diepgaande en doelgerichte werking van Neovadiol Substitutief Complex verbetert de dichtheid en elasticiteit van de huid met als resultaat: een zichtbaar stralende en egale huid. 

Vichy heeft veel onderzoek en patenten nodig gehad om een ultieme formule te vinden om de zichtbare huidtekenen, die worden ervaren tijdens de menopauze, te beïnvloeden. Geïnspireerd door de goede invloed die het jeugdigheidsmolecuul op de huid heeft, is er gekozen voor een complex van krachtige actieve bestanddelen die helpen inwerken op de markers die betrokken zijn bij de menopauze. De huid ziet er in vele opzichten jonger uit. Dankzij de unieke formule van SUBSTITUTIEF COMPLEX, wordt de huid weer compacter, prettiger en frisser. De teint wordt stralender en gelijkmatiger en de huid heeft weer volume en vorm.

“Producent” van bouwstoffen: Pro-Xylane
De dosering van dit gepatenteerde biomimetische molecuul, is verhoogd naar 3%. Zijn sterke punt? Pro-Xylane richt zich op maar liefst drie punten die meespelen bij een jeugdig uitziende huid: het collageen I en III voor stevigheid en huiddichtheid, de natuurlijke synthese van GAGs en de afname van huidvlekken, De huid wordt op diverse niveaus compacter, steviger en veerkrachtiger, rimpels worden gevuld en de teint wordt lichter en homogener.

Hertexturerend: Hepes
Hepes staat bekend om zijn exfoliërende werking. Het werkt in op de opperhuid en ondersteunt de stimulatie van natuurlijke huidafschilfering. Door de normalisatie van de exfoliatie wordt het celherstel bevorderd en verandert de aanblik van het huidoppervlak significant (ruwheid en schilferigheid worden effectief tegengegaan).

Hydraterend: Glycerine 
Glycerine kan vocht vasthouden in de hoornlaag. Daarmee zorgt het voor de hydratie van de bovenste huidlagen.

Bijvettend: Hedione
Deze werkstof, dat een derivaat is van jasmijnzuur, verhoogt de natuurlijke productie van de lipiden in de talg (de squalenen, triglyceriden en wassen) waar een tekort aan ontstaat tijdens de menopauze.
De huid lijkt wordt daardoor weer gladder en voelt weer prettig en soepel aan.

De hypoallergene formule is dermatologisch getest. De formule is verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Zonder parabenen.

Waarderingen (0)
Vichy Neovadiol Substitutief Complex Serum 30ml  heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken.

Alternatieve artikelen: Vichy Neovadiol Substitutief Complex Serum 30ml

Menu