opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dag  Droge huid 50ml

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dag droge huid 50ml

Artikelnr: 2407
VICHY
38,95
31,45
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dag droge huid 50ml 

Vichy heeft veel onderzoek en patenten nodig gehad om een ultieme formule te vinden om de zichtbare huidtekenen, die worden ervaren tijdens de menopauze, te beïnvloeden. Geïnspireerd door de goede invloed die het jeugdigheidsmolecuul op de huid heeft, is er gekozen voor een complex van krachtige actieve bestanddelen die helpen inwerken op de markers die betrokken zijn bij de menopauze. De huid ziet er in vele opzichten jonger uit. Dankzij de unieke formule van SUBSTITUTIEF COMPLEX, wordt de huid weer compacter, prettiger en frisser. De teint wordt stralender en gelijkmatiger en de huid heeft weer volume en vorm.

“Producent” van bouwstoffen: Pro-Xylane
De dosering van dit gepatenteerde biomimetische molecuul, is verhoogd naar 3%. Zijn sterke punt? Pro-Xylane richt zich op maar liefst drie punten die meespelen bij een jeugdig uitziende huid: het collageen I en III voor stevigheid en huiddichtheid, de natuurlijke synthese van GAGs en de afname van huidvlekken, De huid wordt op diverse niveaus compacter, steviger en veerkrachtiger, rimpels worden gevuld en de teint wordt lichter en homogener.

Hertexturerend: Hepes
Hepes staat bekend om zijn exfoliërende werking. Het werkt in op de opperhuid en ondersteunt de stimulatie van natuurlijke huidafschilfering. Door de normalisatie van de exfoliatie wordt het celherstel bevorderd en verandert de aanblik van het huidoppervlak significant (ruwheid en schilferigheid worden effectief tegengegaan).

Hydraterend: Glycerine 
Glycerine kan vocht vasthouden in de hoornlaag. Daarmee zorgt het voor de hydratie van de bovenste huidlagen.

Bijvettend: Hedione
Deze werkstof, dat een derivaat is van jasmijnzuur, verhoogt de natuurlijke productie van de lipiden in de talg (de squalenen, triglyceriden en wassen) waar een tekort aan ontstaat tijdens de menopauze.
De huid lijkt wordt daardoor weer gladder en voelt weer prettig en soepel aan.

De hypoallergene formule is dermatologisch getest. De formule is verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy.

Neovadiol Substitutief Complex

Tijdens de menopauze kunnen vrouwen last hebben van een verminderde huiddichtheid en minder strakke grezichtscontouren zoals onscherpe lijnen en een slappere hals. De diepgaande en doelgerichte werking van Neovadiol Substitutief Complex verbetert de dichtheid en elasticiteit van de huid met als resultaat: een zichtbaar stralende en egale huid. Beschikbaar voor de normale tot gemengde huid  en voor de droge huid.

 

Waarderingen (5)
Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dag droge huid 50ml
Recensie 1 tot en met 5 (van de 5 recensies). Resultaat:  1 
Heel fijne creme die goed intrekt. Gebruik hem vanaf de introductie en nog steeds heel tevreden! Tip: smeer je handen ook in.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
De reactie voor mijn huid is uitstekend en ik raad iedereen aan dit product van Vichy te gebruiken. TOP !!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Top crème werkt goed trekt goed in en maakt mijn huid minder droog en veel zachter.

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Romige textuur, prettig aanvoelende creme die mijn huid echt meer body lijkt te geven.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ontzettend fijne dagcreme. Ik heb al zoveel geprobeerd maar deze bevalt erg goed. Een heel rijke dagcreme maar niet vet.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Neovadiol Substitutief Complex Dag droge huid 50ml

Menu