opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Nacht 50ml

Vichy Neovadiol Substitutief Complex Nacht 50ml

Artikelnr: 1612
VICHY
34,95
27,95
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

 

Indicaties 
Voor vrouwen in de menopauze, die de gevolgen van de hormonale veroudering op hun huid willen tegengaan: verlies aan huiddichtheid, volume en gezichtscontouren.

 

Eigenschappen 
30 jaar expertise op het gebied van huidweefsel, hebben de onmisbare rol kunnen onderstrepen van bepaalde proteïnen om de huid in vitro te kunnen reconstrueren. De Laboratoires Vichy hebben de technologie ontwikkeld voor weefselreconstructie, die de groeifactoren kan stimuleren om de huidlagen in 10 dagen weer op te bouwen*. Deze innovatie is mogelijk geworden dankzij de combinatie van uniek actieve werkstoffen: Proteic Gf, dat de synthese van groeifactoren stimuleert, is een onmisbaar proteïne bij de huidreconstructie, en Pro-Xylane dat het huidondersteunend weefsel versterkt, zijn reservoirs van groeifactoren. Neovadiol Gf is het eerste verzorgingsproduct van Vichy dat bewezen heeft in te kunnen werken op 3 belangrijke identiteitszones van vrouwen in de menopauze. Resultaten: de jukbeenderen zijn geaccentueerd, de gezichtscontouren zijn gemodelleerd en de hals is strakker. Deze verzorging die verrijkt is met Fytodoline, een microstimulerend plantaardige extract, zorgt onder andere voor een goede vochtafvoer van de huidweefsels en verstevigt de gelaatstrekken. De huid lijkt uitgerust na het 1ste ontwaken. *In-vitrotest. De hypoallergene formule is dermatologisch getest. Formule verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Een verzorging die speciaal ontwikkeld is voor de nacht - de frisse crème-gel textuur die niet vet of plakkerig is smelt weg op de huid. Verrijkt met plantaardige oliën die de huid voeden en comfortabel laten aanvoelen.

Resultaten 
Vanaf het eerste ontwaken: De huid lijkt gladder bij: 90%. De huid lijkt meer ontspannen bij: 86%. Zelfevaluaties bij 80 vrouwen.

 

Verpakking en inhoud
Pot, 50 ml. 

 

Gebruik 
Elke avond aanbrengen op het gezicht.

Waarderingen (3)
Vichy Neovadiol Substitutief Complex Nacht 50ml
Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Resultaat:  1 
Fantastische creme. Mijn huid wordt er heel zacht van. Voelt erg fijn!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ongeveer 6 jaar geleden gebruikt en niet tevreden ik dacht nu, ik ben weer wat jaartjes ouder misschien beter om weer eens te gebruiken maar ook deze keer kan mijn huid er niet aan wennen en krijg ik er zelfs jeuk van en ik vindt het nog steeds plakkerig en zeker niet romig zoals in de enige review staat over deze nachtcreme, verder vind ik alles van Vichy geweldig.

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]
Hele lekkere creme. Voelt heel romig aan en ruikt heerlijk. Huid wordt er erg zacht van.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Neovadiol Substitutief Complex Nacht 50ml

Menu