opc_loader


Wensenlijst

MHO_BUTTON_ACTIE_BLAUW_1.png
Vichy Liftactiv Hyalu-Filler Masker 50ml

Vichy Liftactiv Hyalu-Filler Masker 50ml

Artikelnr: MB120000
VICHY
39,95
31,96
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vichy Liftactiv Hyalu-Filler Masker creëert een omgeving waarin de natuurlijke hyaluronzuurproductie wordt beschermd en gestimuleerd voor een onmiddellijk huidverzorgend effect. De frisse textuur verstevigt de huid en zorgt voor een frisse teint. KRACHTIGE FORMULE: Verstevigend gezichtsmasker verrijkt met 1% Hyaluronzuur + Agave Gist Extract met verzachtende eigenschappen om de natuurlijke stevigheid van de huid te behouden en het natuurlijke hyaluronzuur gehalte in de epidermis te ondersteunen.

Gebruiksadvies

Breng een dunne en gelijkmatige laag aan op een gereinigde en droge huid. Wacht 5 minuten en maak de huid schoon met een vochtig wattenschijfje. Masseer resterend product in in de huid. Niet afspoelen met water. Vermijd oog- en lipcontouren. Breng daarna je dagverzorging aan indien gewenst.

Waarderingen (3)
Vichy Liftactiv Hyalu-Filler Masker 50ml
Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Resultaat:  1 
Ik vind dit een heel fijn masker. Gebruik het om de dag ,s'morgens onder mijn andere huidverzorging . Trekt bij mij heel snel in, dus hoeft niks verwijderd te worden. Ik vind echt dat kraaienpootjes minder zijn en ook mijn , normaal diepe poriën, zijn gladder!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ik laat mijn masker altijd de hele nacht zitten ,kan dat bij deze ook ?..

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Een product die zijn beloftes nakomt. Mijn huid straalt!

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Liftactiv Hyalu-Filler Masker 50ml

Menu