opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

Vichy Idealia ogen

Vichy Idealia Ogen 15ml

Artikelnr: 2501
VICHY
24,45
19,45
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Het oog knippert 10.000 keer per dag en er zijn 22 spieren in de zone rondom de ogen. De oogzone bevat maar liefst 50% meer zenuwvezels dan op ons voorhoofd. De huid rondom de ogen is slechts 0,3 mm dik. Voor veel vrouwen zijn donkere kringen, fijne lijntjes en vochtophoping een probleem. 

01.EFFECTIVITEIT
Verbetert de kwaliteit en kleur van de huid rondom de ogen. 
1. Neutraliseert wallen en donkere kringen
2. Verheldert schaduwen
3. Strijkt fijne lijntjes en huidtextuur glad

02.GEBRUIK
Een revolutionaire oogverzorging applicator met de meest precieze applicatie, een perfecte dosering en een ultra-zachte aanraking. 

03.ACTIEVE INGREDIENTEN
DRM-Bright-complex: een krachtige combinatie van verwijzing verhelderende ingrediënten om donkere kringen te neutraliseren. 

Vitamine CG: een afgeleide van Vitamine C die geleidelijk wordt getransformeerd door de huid, voor een exfoliërende werking op de huid na verloop van tijd glad.

Universele verlichtingen: vaagt schaduwen direct weg en verlicht de oogcontouren. Vitamine B3 + Cafeïne helpen de microcirculatie van de huid om donkere kringen en wallen te verminderen. 

04.INHOUD
Tube - 15 ml

Waarderingen (7)
Vichy Idealia Ogen 15ml
Recensie 1 tot en met 6 (van de 7 recensies). Resultaat:  1  2  Volgende  - Toon alles
Ik ben blij met dit product. Goed voor vrouwen die willen om te zorgen voor de ogen te nemen :) Ik aanbevelen, je moet het proberen!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Heerlijke zachte en verzorgende oogcrème, ik heb er al heel veel geprobeerd met mijn extreem gevoelige huid maar deze is echt TOP! Voldoende verzorging voor de beginnende 30+ lijntjes.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Zeer aangename zachte kunststof applicator, veel beter dan de Neovadiol oogcrème met zijn metaal applicator, qua resultaat zijn ze allebei goed en onmisbaar voor mensen met wallen of kringen.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
supergoeie oogcreme,s,morgens altijd donkere kringen onder mn ogen,na deze creme er op te smeren was het zo goed als weg,net als de dagcreme idealia,geweldige goeie creme,voor de gemengde huid en mn huid ziet er na een paar dagen al veel beter uit.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ik heb gevoelige huid, maar ook hier geen gezwollen ogen. Ik ben geboren met wallen maar de crema trekt ze iig een stukje bij.... heel tevreden!

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Idealia is mijn favoriet merk en ik kreeg geen last van opgezwollen ogen, integendeel deze crème is voor mij elke dag onmisbaar want die strijkt mijn ogen glad. Ik weet niet of die tegen rimpels efficient is want die heb ik nog niet (60+). En je krijgt een Vichy tasje met proefjes erbij als je het aanvinkt.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Idealia Ogen 15ml

Menu