opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

Vichy Idealia Skin Sleep Nacht 50ml

Vichy Idealia Skin Sleep Nacht 50ml

Artikelnr: 5022
VICHY

 

 

30,95
24,29
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

IDÉALIA SKIN SLEEP

De diepe slaap is essentieel voor een goede huidkwaliteit in de ochtend. Tijdens de diepe slaap-periode, bereiken verschillende huid-herstelmechanismes hun optimale activiteit. Bij een gebrek aan slaap, een onregelmatige nachtrust of een verstoring van de biologische klok kan dit proces verstoord worden. Dit heeft zijn weerslag op de huid.

Idéalia Skin Sleep bevat een exclusive combinatie van moleculen die de diepe slaapmechanismes van de huid stimuleren, zelfs bij slechte nachtrust. De balsem-in-gel textuur zorgt voor een veerkrachtige huid, uitgeruste gelaatstrekken en een frisse teint, vanaf de 1ste ochtend. Verbeterende balsem in gel voor de nacht voor een veerkrachtigere huid, uitgeruste gelaatstrekken en een frisse teint.Vanaf de 1eochtend, zelfs bij een slechte nachtrust.

Waarderingen (3)
Vichy Idealia Skin Sleep Nacht 50ml
Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Resultaat:  1 
Een hele fijne nachtcreme. Het is een klein beetje plakkerig maar trekt snel in. Als ik wakker word heb ik een zachte en verzorgde huid.

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Plakkerig. Ik vind de Vichy Aqualia Nacht-Spa Creme 75ml veel beter en ontspannender.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Een iets plakkerige/gel crème (wanneer hij helemaal ingetrokken is plakt hij niet meer) met een heerlijke frisse geur. voldoende verzorging voor de beginnende lijntjes. 30+

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Idealia Skin Sleep Nacht 50ml

Menu