opc_loader

Powered by apotheek Koning & Mooy - Gratis verzending vanaf € 50,-


Wensenlijst

Vichy Neovadiol Magistral 50 ml

Vichy Neovadiol Magistral 50ml

Artikelnr: 2288
VICHY
32,95
22,95
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

 

Nieuw Neovadiol Magistral

Gemodelleerde contouren, soepele huid, extreem comfort

Extra-rijke balsem textuur. Biedt onmiddellijk comfort. Niet vet, niet klevend, niet glimmend.

 

3 Oliën met een dubbele werking: Voeding en Reconstructie.

In combinatie met PROTEIC Gf en PRO - XYLANE, creëert Vichy een dichtheidsverbeterende balsem met herstellende plantaardige olien.

Voor vrouwen na de menopauze (vanaf +-60 jaar)

Indicatie: Verdere huidverslapping, kwetsbare en droge huid.

Actieve ingrediënten: Reconstruerende plantaardige olien (Distelolie, rijstkiemolie, karitéboter) +Pro-Xylane + Proteic Gf

Acties: Heropbouw van weefsels en lipiden in de huid

's ochtends en 's avonds

Pot 50ml

 

Waarderingen (6)
Vichy Neovadiol Magistral 50ml 
Recensie 1 tot en met 6 (van de 6 recensies). Resultaat:  1 
Dit product gebruik ik nu voor de eerste keer. Ik had last van een droge huid en met deze crème is dat weer beter geworden. Ik gebruik het dus nog niet zo lang maar ben al zeer tevreden!!

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Een goede crème voelt rijk aan en trekt snel in. Mijn huid voelt niet plakkerig en de crème laat een lichte glans achter op mijn huid.

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Wat een heerlijke creme, ik heb een zeer droge huid en door deze creme voelt mijn huid geweldig aan. Ik vind hem MAGISTRAL!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Magistral goede voedende creme , gebruik deze in de winter, tevreden over. zomers aqua met uv beschermer, heerlijk frisse creme , zit in druk flacon, smeer deze als Zonnencreme op mijn gezicht , hals. Prima..... Doe dit al jaren

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Wèl vet, wèl klevend, wèl glimmend, totaal ongeschikt voor een gecombineerde huid. Volgens mij stond eerder in de beschrijving "voor alle huiden geschikt" op de site ( en nu gewijzigd), anders had ik hem nooit gekocht.Een miskoop dus.

Beoordeling: [1 van de 5 sterren]
Ik heb vroeger NeovADIOL gF GEHAD EN KREEG DAAR HUID EXANTHEEM VAN. ik mocht de pot terug geven.Wat ik nu bij de apotheek kocht heet weer anders, n.l. Neovadiol magistral. De assistente bedacht dat dit weer een nieuwe samenstelling was en die wilde ik wel proberen. Bij de productomschrijving op deze website staat dat ook deze creme Gf bevat. Het is misleidend voor de klant als u dit niet op het etiket zet. Ik durf deze pot dus niet open te maken. EN WAT DOE IK ER NU MEE? MAAK A.U.B. HET ASSORTIMENTSOVERZICHT DUIDELIJK EN INSTRUEER DE APOTHEEK ZODAT ZIJ GOEDE VOORLICHTING AAN DE KLANT KUNNEN GEVEN.

Beoordeling: [2 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: Vichy Neovadiol Magistral 50ml

Menu