opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

Eucerin Hyaluron Filler dagcrème droge huid SPF15 50ml en nachtcrème 50ml Routine Kit

  • De stapelkorting op de routinekits is in de prijs verwerkt
66,97 58,60 De stapelkorting voor dit artikel bij afname van één stuk is verrekend in de prijs en bedraagt 12.5%
  • ​​ Voor 17:00 uur besteld, MORGEN in huis
  • ALTIJD korting en samples
  • Spaar voor GRATIS artikelen
iDeal icon MasterCard icon Visa icon PostNL icon
Zet op wensenlijst

Eucerin Hyaluron Filler dagcrème droge huid SPF15 50ml en nachtcrème 50ml Routine Kit bestaat uit de volgende items:

 

De innovatie van Eucerin Hyaluron Filler dagcrème droge huid SPF15 50ml: 1. Hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht werkt op de oorsprong van de fijne rimpels in de bovenste epidermale huidlagen. 2. 40x kleiner* Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht dringt verder in de epidermale huidlagen waar diepere rimpels ontstaan. 3. Bioactieve Glycine Saponine ondersteunt de productie van Hyaluronzuur in de huidcellen van de dermale huidlaag waar de diepste rimpels worden gevormd. *vergeleken met Hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht, dat ook is gebruikt in de formule.

Gebruiksadvies
Breng de Dag- en Nachtcrèmes aan op het gelaat, de hals en decolleté door zachtjes op de huid in te masseren na het reinigen. Kan worden gebruikt als dagverzorging of als basis onder make-up voor een nog betere dekking. Breng de Oogcontourcrème aan door zachtjes te deppen op de huid rond de ogen. Gebruik het Serum Concentraat 's ochtends en 's avonds voordat u uw Anti-Age verzorging aanbrengt, op het gelaat, de hals en het decolleté door zachtjes op de huid in te masseren. De flacon goed schudden voor gebruik. Draai het uiteinde van de dop tegen de klok in totdat deze los komt van de flacon. Vermijd contact met de ogen.

Aanvullende informatie
KLINISCHE EN DERMATOLOGISCHE STUDIES BEWIJZEN. De diepte van de rimpel is zichtbaar verminderd. Hoge huidverdraagzaamheid

De innovatie van Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcreme: 1. Hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht werkt op de oorsprong van de fijne rimpels in de bovenste epidermale huidlagen. 2. 40x kleiner* Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht dringt verder in de epidermale huidlagen waar diepere rimpels ontstaan. 3. Bioactieve Glycine Saponine ondersteunt de productie van Hyaluronzuur in de huidcellen van de dermale huidlaag waar de diepste rimpels worden gevormd. *vergeleken met Hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht, dat ook is gebruikt in de formule.

Gebruiksadvies
Breng de Dag- en Nachtcrèmes aan op het gelaat, de hals en decolleté door zachtjes op de huid in te masseren na het reinigen. Kan worden gebruikt als dagverzorging of als basis onder make-up voor een nog betere dekking. Breng de Oogcontourcrème aan door zachtjes te deppen op de huid rond de ogen. Gebruik het Serum Concentraat 's ochtends en 's avonds voordat u uw Anti-Age verzorging aanbrengt, op het gelaat, de hals en het decolleté door zachtjes op de huid in te masseren. De flacon goed schudden voor gebruik. Draai het uiteinde van de dop tegen de klok in totdat deze los komt van de flacon. Vermijd contact met de ogen.

Aanvullende informatie
KLINISCHE EN DERMATOLOGISCHE STUDIES BEWIJZEN. De diepte van de rimpel is zichtbaar verminderd. Hoge huidverdraagzaamheid

Eucerin Hyaluron Filler dagcrème droge huid SPF15 50ml en nachtcrème 50ml Routine Kit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Eucerin Hyaluron Filler dagcrème droge huid SPF15 50ml en nachtcrème 50ml Routine Kit


Aanbevolen artikelen: