Vichy
Slow Age

FEEL YOUNG. AGE SLOW.
DAGELIJKSE VERZORGING TEGEN OPKOMENDE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING.

9 september

Nieuw: Slow Âge

 
uren
 
minuten
 
seconden
BESTEL NU UW SLOW ÂGE OP VOORHAND
EN MAAK KANS OP EEN VICHY VERZORGINGSPAKKET!

U kunt nu langzaam verouderen!

Veroudering is een natuurlijk en doorgaand proces. Dat kunnen we niet stoppen, maar we kunnen wel dagelijks ons best doen om mooi oud te worden. Tot nu toe ging anti-veroudering vooral over het corrigeren van vroegere schade op de huid en het creëren van een kunstmatige jeugdigheid. Nu gaat Vichy een stap verder.

Vichy Laboratoires heeft namelijk een nieuwe richting verkend: het vertragen van het verouderingsproces. Dat zorgt voor een langer jong uitziende huid. Vichy heeft het product Slow Âge genoemd.

Slow Age
Slow Age

De anti-aging revolutie: Slow Âge

3 krachtige ingrediënten
Slow Âge bevat de wortel van baïcaline, een krachtig natuurlijk ingrediënt en tevens anti-oxidant, om de schadelijke effecten van vrije radicalen te bestrijden. Dit wordt gecombineerd met Bifidus, een probiotica voor de bescherming van de huid en het beroemde Mineraliserend water van Vichy dat rijk is aan 15 mineralen. Slow Âge bevat ook een SPF25 UVA/UVB zonbescherming.

Resultaten
Slow Âge vertraagt het huidverouderings-proces. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen, een oneffen huid en zelfs donkere vlekjes worden voorkomen. De huid blijft stevig en elastisch. Dag na dag is uw huid gehydrateerd, fris en heeft een jeugdige gloed.

IS SLOW ÂGE IETS VOOR U?

Bestel nu uw Slow Âge
€30,25€26,25
"HET STELT ME GERUST DAT MIJN HUID GOED EN HEEL LANGZAAM ZAL VEROUDEREN."
MARIE, 33 JAAR
"WAT JE VANDAAG DOET, ZAL JE LEVEN VAN MORGEN VERBETEREN."
CLAIRE, 43 JAAR
Slow Age
"DRAAG EVENVEEL ZORG VOOR JE HUID ALS VOOR JE GEZONDHEID."
JULIE, 40 JAAR
"IK WIL MIJN HUID GRAAG MOOI EN IN CONDITIE HOUDEN."
EMILIE, 30 JAAR
Vichy

BESTEL UW SLOW ÂGE

Slow down met Slow Âge!
U kunt nu al exclusief bij onze webshop Slow Âge bestellen, zodat u het op 9 september als eerste krijgt thuisbezorgd. Bovendien maakt u, bij het bestellen op voorhand, kans op een Vichy verzorgingspakket.

Bestel nu Slow Âge voor mij
Slow Age pack

KUNNEN WE HUIDVEROUDERING VERTRAGEN?

Prof Kruitman portret
Prof. Kruitman
Onderzoeksinstituut voor milieugeneeskunde van Leibniz

HOE ONTSTAAN TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING?
Tekenen van veroudering verschijnen omdat zich heel geleidelijk onzichtbare aantastingen voordoen: daardoor neemt het hydratatiepeil af, de huidbarrière verzwakt en oxidatieve schade neemt toe.

ZIJN TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING GENETISCH BEPAALD?
We weten dat deze eerste aantastingen ontstaan door omgevingsfactoren (UV-stralen, vervuiling), levensstijl en in veel geringere mate onze individuele genetische aanleg.

HOE KAN JE HUIDVEROUDERING UITSTELLEN?
UV-filters zijn de eerste en belangrijkste middellen om vroegtijdige veroudering te beperken. Ze moeten worden gecombineerd met krachtige bestanddelen die oxidatie en vervuiling tegengaan en de huid versterken. Snelheid van verouderen hangt natuurlijk ook af van een gezonde levensstijl: wat u eet, hoe lang u slaapt en hoe vaak u beweegt en sport.


PROBEER OOK SLOW ÂGE
Vichy Slow Age - Lifestyle Vichy Slow Age - Lifestyle