opc_loader

Single's Day Aanbiedingen met hoge kortingen bij Mijnhuidonline

Single's Day Aanbiedingen met hoge kortingen bij Mijnhuidonline.nl

Plan ieder jaar de dag 11-11 vrij, want dan viert Mijnhuidonline.nl, Singles Day met fantastische aanbiedingen! Wereldwijd wordt deze dag op 11 november gevierd met grootse kortingen. De enen in deze datum karakteriseren het alleen zijn, maar het getal staat voor meer. Voor diegene die in een relatie zitten, betekent het getal ook wederhelft: ‘De enige voor mij’.

Straal als nooit tevoren met de verzorgingsproducten van Mijnhuidonline.nl! Profiteer van torenhoge kortingen op de merken Vichy, Avène, La Roche-Posay en Eucerin en vind jouw product match op Singles Day! Mijnhuidonline.nl, de enige voor jou!

Verzending is gratis vanaf  €40 euro. 

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur zijn geplaatst worden de volgende werkdag bezorgd. Kies uit bezorgmomenten van maandag t/m zaterdag en van ’s ochtends tot ’s avonds. Tijdens Single's Day weekend werken wij, bij Mijnhuidonline, het hele weekend door om ervoor te zorgen dat wij uw bestelling op tijd verzenden. Meer informatie over levering kunt u hier teruglezen.

Online bestellen bij Mijnhuidonline

Mijnhuidonline heeft ook buitenom Single's Day dagelijks mooie acties om van te profiteren. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Ook leuk: als je inlogt, spaar je automatisch mee voor gratis producten. Heb je een volle, online spaarkaart? Dan ontvang je gratis een product bij je bestelling! De spaarkaart en kortingcodes zijn uitgesloten tijdens Single's Day.

Menu