opc_loader

Wensenlijst

La Roche-Posay Rosaliac UV Rijk 40ml

Artikelnr: M1367320
LA ROCHE-POSAY
21,95
19,31
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

La Roche-Posay Rosaliac UV Rijk is geschikt bij tijdelijke of blijvende roodheid bij een overgevoelige huid met tere haarvaatjes. Speciaal voor de droge tot zeer droge huid. Het heeft een drievoudige bescherming om de huid dagelijks te versterken en roodheid te bestrijden: Vitamine CG om de broze vaatwanden te versterken. Vitamine B3 om de huid sterker te maken tegen externe irriterende factoren en klimaatschommelingen. Bevat een filtersysteem met Mexoryl XL om de huid te beschermen tegen UV-straling en die roodheid verergert. Het heeft een romige en voedende textuur.

Gebruiksadvies
Dagelijks aanbrengen op het hele gezicht. Vermijd de oogcontour. Voor een optimale effectiviteit, gebruiken na het aanbrengen van Rosaliac AR Intense.

 
Waarderingen (18)

La Roche-Posay Rosaliac UV Rijk 40ml

Recensie 1 tot en met 6 (van de 18 recensies). Resultaat:  1  2  3  Volgende  - Toon alles
Ik gebruik het al best lang en ben er echt te vrede over voelt prettig op de huid en voelt niet vet aan en verzorgt goed
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Fijn product voor een gevoelige huid die een iets rijkere creme nodig heeft en bovendien dagelijks voor een uv filter zorgt.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Vorige reactie horen 5 sterren te zijn. vandaar dat ik de opnieuw plaats! Voor mij met mijn huidaandoening rosacea werkt deze het beste. Het geeft de huid goede hydratatie en het groene tintje draagt bij aan een beetje verbergen van de rode kleur in het gezicht. Hierbij gebruik ik La Roche-Posay Toleriane Teint Fluid 11. Deze 2 samen verzorgen en verbergen een groot deel.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Voor mij met mijn huidaandoening rosacea werkt deze het beste. Het geeft de huid goede hydratatie en het groene tintje draagt bij aan een beetje verbergen van de rode kleur in het gezicht. Hierbij gebruik ik La Roche-Posay Toleriane Teint Fluid 11. Deze 2 samen verzorgen en verbergen een groot deel.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Heel goed product.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Of beoordeel mijnhuidonline.nl als bedrijf zijnde, klik hier en laat een beoordelen achter bij kiyoh!
mijnhuidonline.nl word beoordeeld met een 9.0 van de 10 (16490 totaal aantal beoordelingen)

Alternatieve artikelen: La Roche-Posay Rosaliac UV Rijk 40ml

Menu