opc_loader


Wensenlijst

La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis 100ml

La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis 100ml

Artikelnr: M5618801
La Roche-Posay
19,15
16,28
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis verbetert en verlicht huidsymptomen van psoriasis: plaques, huidschilfers en jeuk. Psoriasis wordt veroorzaakt door versnelde celproductie van de opperhuid. Door de versnelde celproductie ontstaan er rode, droge, schilferige verdikkingen op de o.a. de hoofdhuid, ellebogen, benen en onderrug. Iso-UREA MD Balsem Psoriasis is een psoriasis créme die speciaal ontwikkeld is om de symptomen van psoriasis te bestrijden. Verwijdert huidschilfers, gaat verdikking van de plaques tegen en hydrateert langdurig. Intensieve afschilferende werking: keratolytisch complex op basis van Ureum en APF* (HEPES) om de schilfers te verwijderen en te voorkomen dat er zich nieuwe vormen. Bevat Procerad® om een duurzaam herstel van de huidbarrière te bevorderen, thermaal water van La Roche-Posay. De balsem heeft een ultracomfortabele balsemtextuur, is niet vet, niet kleverig en is gemakkelijk uit te strijken.

Gebruiksadvies

Eén- of tweemaal per dag aanbrengen op een perfect gereinigde huid en zachtjes inmasseren op de getroffen huidzones. Uitwendig gebruik. Voor het gebruik zorgvuldig de instructies lezen.

Waarderingen (3)
La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis 100ml
Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Resultaat:  1 
Ik schrijf zelden een review maar deze keer vond ik het product toch goed om het wel te doen. Eindelijk een top-zalf die aan alle noden in verband met psoriasis blijkt te voldoen. Dit is een zalf die echt rust brengt op de huid en die echt werkt tegen psoriasis in sterke vorm.Ik sta bijna overal vol met deze aandoening maar dankzij dit product komt er echt verbetering en rust op de huid. Leuk is ook dat het absoluut niet plakkerig is en heel vlug en makkelijk is uit te strijken.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Ik heb lichte psoriasis ik gebruik dit nu dik drie jaar het is echt super creme!!!

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]
Dit product zorgt voor goede hydratatie en vermindert de psoriasis plaques die minder ernstig zijn enigszins bij veelvuldig gebruik. Het is echter geen wondermiddel tegen psoriasis.

Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: La Roche-Posay Iso-Urea MD Baume Psoriasis 100ml

Menu