opc_loader

Wensenlijst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang 5% korting op je eerste bestelling

Meld je nu aan

BAP Medical Mijnhuidonline

BAP Medical Supplements

Essential Skin Nutrition
Wat je eet en drinkt, maar ook de balans in je darmflora, speelt een belangrijke rol bij de conditie van je huid. Verzorg je huid daarom met goede voeding. De BAP Medical Skin Supplements helpen hierbij als tijdelijke boost of structurele ondersteuning. Een periode van veel stress? Een tijdje minder gezond gegeten? Een laser- of andere professionele behandeling gehad? Of misschien heb je gewoon aanleg voor een minder goede huid. Je ziet het allemaal direct terug  aan je huid, het grootste orgaan van je lichaam.

Gezonde huid, van binnenuit
Een sterke, soepele huid bereik je nooit met alleen maar huidverzorging aan de buitenkant. Hoe goed deze crèmes, scrubs en andere verzorgingsproducten ook mogen zijn. Steeds meer onderzoek laat zien dat gezondheid, waaronder die van je huid, begint aan de binnenkant. 

Minder mooie huid?
Verstoring van de huidbalans kan veel oorzaken hebben, zowel van binnenuit als van buitenaf. Stress bijvoorbeeld. Je omgeving. Ziekte. Een verkeerd voedingspatroon. Een cosmetische behandeling, laser, peelings. Frequente vliegreizen. Bovendien kan een meer of minder weerbare huid erfelijk zijn. Ook ouderdom speelt een rol. Al deze factoren leiden ertoe dat je cellen zich minder gezond kunnen vernieuwen. Dat zie je aan je huid. Glans verdwijnt, rimpeltjes worden zichtbaarder, je huid trekt en voelt droger of schraal en er kunnen allerlei huidklachten ontstaan. Denk aan onzuiverheden, gevoeligheid, droogte of een vlekkerige huid. 

Voeden en verzorgen
Gelukkig is hier iets aan te doen! Door je huid ook van binnenuit goed te verzorgen, kun je jouw huid weer in balans brengen en die subtiele glans terugkrijgen. Speciaal hiervoor heeft BAP Medical de SkinBalance en SkinRecovery supplementen ontwikkeld.