opc_loader

Wensenlijst

Avene Tolerance Extreme Reinigingsmelk zonder spoelen 200ml

Avene Tolerance Extreme Reinigingsmelk Zonder Spoelen 200ml

Artikelnr: 1778
Avene
20,00
14,00
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Avene Tolerance Extreme Reinigingsmelk Zonder Spoelen reinigt en verzacht op veilige wijze de meest veeleisende huidtypen zoals de allergiegevoelige huid. Het bestanddeel voorkomt dat er zuurstof of bacteriën de tube binnen dringen en zorgt dat de formule al zijn eigenschappen behoudt. Avene Tolerance Extreme Reinigingsmelk reinigt uw huid en verwijdert make-up en onzuiverheden. De huid zal schoon en verfrist aanvoelen. Het thermaal Bronwater van Avène is kalmerend, anti-irriterend en verzacht uw huid.

 

 

Extra informatie

Reinigt en verzacht met het grootste respect voor alle gevoelige huidtypes Een verzorging die rekening houdt met de FYSIOlogie van de huid en samengesteld werd op basis van:
1) FYSIOcompatibele ingrediënten die de samenstelling van de huid nabootsen,
2) fijne FYSIOLOGISCHE texturen die perfect met de huid versmelten, 
3) Cosmétique Stérile-technologie, een grootse innovatie waardoor uitsluitend op de essentie wordt gefocust: MAXIMAAL 7 ingrediënten.
ZUIVEREND: deze melk reinigt de huid perfect en verwijdert make-up en onzuiverheden zonder haar ook maar enigszins aan te tasten, met als resultaat een heerlijk schoon en fris gevoel.

HYDRATEREND: dankzij de hydraterende bestanddelen voelt de huid heerlijk comfortabel aan.

VERZACHTEND: het verzachtende en anti-irriterende Thermaal Water van Avène verzacht uw huid en vormt een beschermende film.

Waarderingen (0)
Avene Tolerance Extreme Reinigingsmelk Zonder Spoelen 200ml heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken.

Alternatieve artikelen: Avene Tolerance Extreme Reinigingsmelk Zonder Spoelen 200ml

Menu